tiistai 20. marraskuuta 2012

Emily tunika Linnunradasta


Emily -tunikamalli taitaa olla naistenvaatemalliston yksi suosituimmista tunikoista. Tässä kaunis harmaa Linnunradasta toteutettu Emily tunika.

Löytyy verkkokaupasta myös turkoosina. Tutustu >


tiistai 13. marraskuuta 2012

Kuukauden malli, marraskuu


Kuukauden mallina marraskuussa on Burdan marraskuun 2012 numerosta sivulta 100 löytyvä tyttöjen pontso (mallin numero 156). Lue ompelukoulu Royal-tuotteen Puotiblogista!

lauantai 10. marraskuuta 2012

Jouluonodotus on alkanut...


Aloitamme Joulunodotuksen lisäämällä verkkokauppaan tuoteryhmän "Joulu" josta löydät jouluisia vaatteita niin pikkujouihin, joulujuhliin sekä aaton juhlintaan.

Tulossa on vielä harmaata velouria ja joustofroteeta, joista päivitämme vaatteteita myyntiin kankaiden saavuttua. Myös jouluiset applikaatiot tulevat myyntiin yksivärisiin vaatteisiin.


Myöskään huumoria ei ole unohdettu, vai mitä pidätte tästä tonttulippiksestä? Myös tonttuhuiveja sekä perinteisiä tonttulakkeja. Klikkaa ja tutustu täällä


Myös Lahjaidet kasattu yhden tuoteryhmän alle, täältä löydät myös lahjakortit. Lahjakortti toimitetaan tilaajan sähköpostiin kauniina pdf -korttina, joka voidaan tulostaa tai lähtettää eteenpäin sähköisessä muodossa.


Joululahjat voi pakata myös ekologisesti uudelleenkäytettävään puuvillaiseen Joulupussiin. Pussi suljetaan satiininauhoilla. Nauhat on ommeltu kiinni sivusaumaan, joten ne löytyvät myös seuraavan pakkauskerran yhteydessä!


Maanantaista alkaen pakkaamme myös kaikkiin tilauksiin pienen Joulutervehdyksen kiitoksena kuluneesta vuodesta.


Tänä vuonna viimeistään 14.12. klo 24 mennessä tuleet tilaukset pystymme varmuudella toimittamaan Jouluksi. Mikäli tämän jälkeen vielä kaipailet jotain tuotteita, kannattaa ehdottomasti kysyä vielä s-postilla!

sunnuntai 4. marraskuuta 2012

Vaaleanpunainen Apinapuu

 
Vaaleanpunapohjainen Apinapuu frotee saapui Designed by royal-tuote -malliston vaatteisiin mm. lasten liivimekkoihin (koot 80-134 cm)..


.. naisten paitoihin, liivimekkoihin ja tunikoihin (XS-XXL)...




.. pieniin bodyihin ja puolipotkuhousuihin (koot 50-92 cm)...



 
.. hihattomiin ja hihallisiin haalareihin (koot 56-110 cm)
 


 
Klarnan Joulukampanja pyörii jo verkkokaupassa. Nyt voit tehdä joulun ostokset kaikessa rauhassa ja maksaa vasta helmikuun lopussa! Klarnan Joulukampanjalla maksaessasi, saat marras-, joulu, ja tammikuussa tehdyille ostoksille maksuaikaa helmikuun loppuun asti, 0% korolla.
 
Jos et löytänyt mielestä kangasvaihtoehtoa verkkokaupasta tai toivoisit malliin pieniä muutoksia, ota rohkeasti yhteyttä! Ompelimomme toteuttaa mm. taskuja, applikaatioita ja muita yksilöllisiä toiveita sopimuksen mukaan.  
 

 
Kuka muistaa vielä viime vuotisen Joulukalenterimme..? Tuttuun tapaan kalenteri starttaa taas 1.12!